AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı şişmek

Kahve falında başı şişmek

Kahve falında başı şişmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı şişmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Kahve falında başı şişmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında vücudu şişmek dini inançların güçleneceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işarettir.

Kahve falında gözleri şişmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında elleri şişmek dilediği gibi yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kolu şişmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok iyi şeylere rivayet etmektedir.

Kahve falında eli şişmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazları şişmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında eli yüzü şişmek yaşama isteğinin artacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir