AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli şişmek

Kahve falında eli şişmek

Kahve falında eli şişmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, elindeki imkanların artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında eli şişmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında eli şişmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında elleri şişmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına yorulur.

Kahve falında eli yüzü şişmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında kolu şişmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü şişmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında başı şişmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu şişmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı şişmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir