AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü gözü şişmek

Kahve falında yüzü gözü şişmek

Kahve falında yüzü gözü şişmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüzü gözü şişmek gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşerek durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Kahve falında yüzü gözü şişmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözü şişmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri şişmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü şişmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eli yüzü şişmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında başı şişmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına yorulur.

Kahve falında dili şişmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir