AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri şişmek

Kahve falında elleri şişmek

Kahve falında elleri şişmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, iyi haberler alınacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri şişmek gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Kahve falında eli yüzü şişmek başının derde gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Kahve falında eli şişmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elleri şişmek hem itibar edineceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet eder.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında gözü şişmek hatalarından erken döneceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işarettir.

Kahve falında gözleri şişmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü şişmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işarettir.

Kahve falında göbeği şişmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir