AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü şişmek

Kahve falında gözü şişmek

Kahve falında gözü şişmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü şişmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gözü şişmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri şişmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yüzü gözü şişmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzı şişmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Kahve falında vücudu şişmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Kahve falında göbeği şişmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazı şişmek başarılar elde edileceğine, dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir