AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin ayağını öpmek

Kahve falında eşinin ayağını öpmek

Kahve falında eşinin ayağını öpmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, günahtan temizlenmeye, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ayağını öpmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak altını öpmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ayağını öpmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir