AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın ayağını öpmek

Kahve falında babanın ayağını öpmek

Kahve falında babanın ayağını öpmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kısmetlerin çoğalacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında baba ayağı öpmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın ayağını öpmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında bayan ayağı öpmek işlerinin bollaşacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir