AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli tutulmak

Kahve falında eli tutulmak

Kahve falında eli tutulmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret eder.

Kahve falında eli tutulmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Kahve falında elinin tutulduğunu görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında eli tutulmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında boynu tutulmak verdiği sözleri tutacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşa tutulmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak nazara geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doluya tutulmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında ağzı tutulmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir