AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin tutulduğunu görmek

Kahve falında elinin tutulduğunu görmek

Kahve falında elinin tutulduğunu görmek birikim yapacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, onlara değer vereceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında elinin tutulduğunu görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında eli tutulmak yeni gayrimenkuller alınacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dil tutulmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dili tutulmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında taşa tutulmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında tutsak tutulmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında çenesi tutulmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir