AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa tutulmak

Kahve falında taşa tutulmak

Kahve falında taşa tutulmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, geçiminin yerinde olacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında taşa tutulmak gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında taşa tutulmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında ayın tutulduğunu görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları tutulmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işarettir.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek masabaşı bir işe girileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esir tutulduğunu görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkudan dili tutulmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir