AnaSayfa / Genel / Kahve falında doluya tutulmak

Kahve falında doluya tutulmak

Kahve falında doluya tutulmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doluya tutulmak gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Kahve falında doluya tutulmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı tutulmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işarettir.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında evde esir tutulmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında evde zorla tutulmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında dil tutulmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Kahve falında kolundan tutulduğunu görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Kahve falında ay tutulduğunu görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir