AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı tutulmak

Kahve falında ağzı tutulmak

Kahve falında ağzı tutulmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, dertlerinin günden güne artacağına, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı tutulmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı durumda olsa da kazanan siz olacaksınız.

Kahve falında ağzı tutulmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında dil tutulmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, hayır ve bereketin artmasına delalet eder.

Kahve falında oruç tutulduğunu görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ay tutulduğunu görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında dili tutulmak güçten düşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında taşa tutulmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir