AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili tutulmak

Kahve falında dili tutulmak

Kahve falında dili tutulmak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında dili tutulmak gördüyseniz:

  • Belli konularda belli şekillerde davranmalarını istediğiniz bazı kişileri kendi hallerine bırakmanız durumunda, şaşırtıcı bir şekilde, kendi istekleri dahilinde sizin isteklerinizi yerine getirdiklerini görebilirsiniz.

Kahve falında korkudan dili tutulmak kafasının rahat olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında dili tutulmak kolaylığa kavuşacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dil tutulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları tutulmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir