AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynu tutulmak

Kahve falında boynu tutulmak

Kahve falında boynu tutulmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında boynu tutulmak gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında boynunun tutulduğunu görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında boynu tutulmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Kahve falında ayın tutulduğunu görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmura tutulmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş tutulduğunu görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşa tutulmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir