AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu şişmek

Kahve falında vücudu şişmek

Kahve falında vücudu şişmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudu şişmek gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında vücudu şişmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri şişmek kötü bir habere veya tehlikeye, her zaman iyilikleriyle anılacağına alamet eder.

Kahve falında eli şişmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Kahve falında ağzı şişmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsü şişmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında boğazı şişmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dili şişmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü şişmek helal rızka kavuşacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir