AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu şişmek

Kahve falında kolu şişmek

Kahve falında kolu şişmek düşmanından kurtulmaya, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında kolu şişmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önemsemediği bağlantılar kurma ihtimaliniz var.

Kahve falında kolu şişmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli şişmek saygının ve iletişimin bozulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü şişmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzı şişmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dili şişmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü gözü şişmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudakları şişmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnı şişmek hayırlı kapıların açılacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir