AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı şişmek

Kahve falında ağzı şişmek

Kahve falında ağzı şişmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı şişmek gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında ağzı şişmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazları şişmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı şişmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında karnı şişmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbeği şişmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalettir.

Kahve falında göğsü şişmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü şişmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir