AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin avret yerini görmek

Kahve falında annenin avret yerini görmek

Kahve falında annenin avret yerini görmek yeni işler peşinde koşulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında annenin avret yerini gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında annesinin avret yerini görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annenin avret yerini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, onu hayallerine kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin avret yerini görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan avret yeri görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının avret yerini görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulmaktadır.

Kahve falında bi kadının avret yerini görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir