AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin avret yerini görmek

Kahve falında annesinin avret yerini görmek

Kahve falında annesinin avret yerini görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin avret yerini gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında annenin avret yerini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin avret yerini görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının avret yerini görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun avret yerini görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin avret yerini görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Kahve falında erkek avret yerini görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir