AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının avret yerini görmek

Kahve falında başkasının avret yerini görmek

Kahve falında başkasının avret yerini görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, evlat sahibi olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının avret yerini gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, yakın çevresine fikir danışacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işarettir.

Kahve falında babasının avret yerini görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin avret yerini görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek dualarının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avret yerini görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek üzeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir