AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan avret yeri görmek

Kahve falında bayan avret yeri görmek

Kahve falında bayan avret yeri görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, zarara uğrayacağına, kederleneceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan avret yeri gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Kahve falında bayanın avret yerini görmek kulluk derecesinin artmasına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan avret yeri görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kadının avret yerini öpmek büyük bir projenin başına geçileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin avret yerini görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının avret yerini görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalettir.

Kahve falında kadının avret yeri görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin avret yerini görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, aileyle iş yapmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir