AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kadının avret yerini görmek

Kahve falında bi kadının avret yerini görmek

Kahve falında bi kadının avret yerini görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında bi kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın avret yeri görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının avret yerini görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının avret yeri görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında kadın avret yerini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir