AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, fesada bulaşacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, arabasını ve toprağının olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında avret yeri kıllı görmek yoğun stres altında kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında avret yerini kıllı görmek umutların yıkılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek kazancının bereketleneceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir