AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin avret yerini görmek

Kahve falında eşinin avret yerini görmek

Kahve falında eşinin avret yerini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, günahlara işaret eder.

Kahve falında eşinin avret yerini gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Kahve falında eşinin avret yerini görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında bayanın avret yerini görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın avret yerini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının avret yerini görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bunun şans olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin avret yerini görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin avret yerini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir