AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, onların başarıları ile övüneceğine delalettir.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın avret yerini görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yeri görmek gönül kapılarını açacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir