AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolları morarmak

Kahve falında kolları morarmak

Kahve falında kolları morarmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, şansın önünün kesileceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolları morarmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında kolu morarmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kolları morarmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kolun morardığını görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunun morardığını görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağının morardığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakların morardığını görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, çalıştığına değeceğine inanılır.

Kahve falında boynunun morardığını görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı morarmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir