AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya balta yemek

Kahve falında kafaya balta yemek

Kahve falında kafaya balta yemek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Kahve falında kafaya balta yemek gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kafaya balta yemek aile içinde saadetinin artacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Kahve falında baltayla kafa kesmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında demir balta görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına işaret eder.

Kahve falında kırık balta görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında birini baltayla öldürmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sapsız balta görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında altın balta görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına alamet eder.

Kahve falında baltayla birini öldürmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir