AnaSayfa / Genel / Kahve falında balta bilemek

Kahve falında balta bilemek

Kahve falında balta bilemek çok büyük hayır duası alınacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine inanılır.

Kahve falında balta bilemek gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Kahve falında balta bilemek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, borçlarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç bilemek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, isyan edeceğine delalet eder.

Kahve falında tırpan bilemek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında satır bilemek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak bilemek öfkeli hareketlerde bulunacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık balta görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında baltayla yılan öldürmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, problemlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında baltayla bacak kesmek ailevi sorunlar yaşanacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir