AnaSayfa / Genel / Kahve falında baltayla birini yaralamak

Kahve falında baltayla birini yaralamak

Kahve falında baltayla birini yaralamak rahat bir yaşama kavuşulacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baltayla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında baltayla birini yaralamak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baltayla yılan öldürmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baltayla kesildiğini görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında sapsız balta görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırık balta görmek dualarının gerçekleşeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık balta görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet eder.

Kahve falında baltayla bacak kesmek yeni maddi kapıların size açılacağın, kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında baltalı adam görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir