AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek özlemelerin son bulacağına, daha fazla yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalet eder.

Kahve falında yüze krem sürmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne krem sürmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz krem sürmek sevilen bir dostu kaybetmeye, şansının bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe krem sürmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir