AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına krem sürmek

Kahve falında bacağına krem sürmek

Kahve falında bacağına krem sürmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, yükseleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, strese gireceğine, şerefli bir hayat süreceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulur.

Kahve falında bacağına krem sürmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Kahve falında bacağa krem sürmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, gün yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağına krem sürmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsüne krem sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında göze krem sürmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işarettir.

Kahve falında birine krem sürmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek daha fazla para kazanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe krem sürmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına krem sürmek kariyer edineceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir