AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye krem sürmek

Kahve falında ölüye krem sürmek

Kahve falında ölüye krem sürmek saygının hiç eksik olmayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, umutsuzluğa düşeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, şansın açılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye krem sürmek gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında ölüye krem sürmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Kahve falında vücuduna krem sürmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ele krem sürmek uzun bir hayat yaşayacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kremi sürmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına inanılır.

Kahve falında ellerine krem sürmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarına krem sürmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir