AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele dövme yaptırmak

Kahve falında ele dövme yaptırmak

Kahve falında ele dövme yaptırmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, gönül gözünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında ele dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında elinde dövme görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline dövme yaptırmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, aile saadetinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında ele dövme yaptırmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep dövmesi görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında beline dövme yaptırmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda dövme görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, atılan adımların zarar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir