AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunda dövme görmek

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, her anlamda güçleneceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda dövme gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda dövme görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna dövme yapmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Kahve falında kolda dövme görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir