AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta dövme yaptırmak

Kahve falında sırta dövme yaptırmak

Kahve falında sırta dövme yaptırmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, güllük gülistanlık olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Kahve falında sırtında dövme görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta dövme görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, her daim Allah yolunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dövmeciye gitmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir