AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline dövme yaptırmak

Kahve falında eline dövme yaptırmak

Kahve falında eline dövme yaptırmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ayrılanların kavuşacağına, kazancının daha da artacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında eline dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında elinde dövme görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eline dövme yaptırmak yakın zamanda rahat edeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ele dövme yaptırmak çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında renkli dövme yaptırmak sözleri tutulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dövmeli adam görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bacağına dövme yaptırmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini dövmeli görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında silinmiş dövme görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir