AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda dövme görmek

Kahve falında vücudunda dövme görmek

Kahve falında vücudunda dövme görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayatının iplerini eline alacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda dövme gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta dövme görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırdığını görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda dövme görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ayağına dövme yaptırmak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işarettir.

Kahve falında ele dövme yaptırmak bereket ve zenginlik olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir