AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline dövme yaptırmak

Kahve falında beline dövme yaptırmak

Kahve falında beline dövme yaptırmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, endişelerinden kurtulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beline dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Kahve falında beline dövme yaptırmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında belinde dövme görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Kahve falında belinden yaralanmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belinden vurulduğunu görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında belinde sivilce görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beline sarılmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında beline ip bağlamak canın derdine düşeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir