AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep dövmesi görmek

Kahve falında akrep dövmesi görmek

Kahve falında akrep dövmesi görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrep dövmesi gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep dövmesi görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilekte dövme görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, yolculuğa çıkmaya yorulmaktadır.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çiçek dövmesi görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek dövmesi görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül dövmesi görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir