AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline kıymık batmak

Kahve falında eline kıymık batmak

Kahve falında eline kıymık batmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında eline kıymık batmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yaşadığınız yeri daha konforlu bir yere dönüştürmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında eline kıymık batmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine inanılır.

Kahve falında parmaktan kıymık çıkarmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kıymık çıkarmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağından kıymık çıkarmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eline gül dikeni batmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Kahve falında ellerine diken batmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir