AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, işlerinde bereket olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenebilir veya arkanızdan iş yapmaya çalışan kişilerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak ana baba dualarının alınacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında beton çivisi görmek yolculuğa, maddi gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiviyi sökmek dertlerin çözüme kavuşacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiviye basmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çivili sopa görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında çivili tahta görmek maddi anlamda zarar edeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işarettir.

Kahve falında paslı çiviler görmek çok güzel işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak işlerinin kapanacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir