AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiviye basmak

Kahve falında çiviye basmak

Kahve falında çiviye basmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Kahve falında çiviye basmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında çiviye basmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çivili tahta görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında beton çivisi görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında paslı çiviler görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çiviyi sökmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında çivili sopa görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağır basmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir