AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, aşama kaydedeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında eline diken battığını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında eline diken çıkarmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir