AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı çiviler görmek

Kahve falında paslı çiviler görmek

Kahve falında paslı çiviler görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında paslı çiviler gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Kahve falında paslı çiviler görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, başarılarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiviye basmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çivili sopa görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında beton çivisi görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Kahve falında çiviyi sökmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çivili tahta görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında altın yüzüğün paslandığını görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir