AnaSayfa / Genel / Kahve falında çivili tahta görmek

Kahve falında çivili tahta görmek

Kahve falında çivili tahta görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hayat boyu desteği olacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işaret eder.

Kahve falında çivili tahta gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Kahve falında çivili tahta görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Kahve falında çivili sopa görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında çiviyi sökmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında beton çivisi görmek kara kara düşünür olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalettir.

Kahve falında paslı çiviler görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiviye basmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kalem görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir