AnaSayfa / Genel / Kahve falında çivili sopa görmek

Kahve falında çivili sopa görmek

Kahve falında çivili sopa görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kucaklaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çivili sopa gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Kahve falında çivili sopa görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında beton çivisi görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çiviyi sökmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çiviye basmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çivili tahta görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı çiviler görmek sorunlarının sürekli artacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine alamet etmektedir.

Kahve falında sopayla birini dövmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir