AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiviyi sökmek

Kahve falında çiviyi sökmek

Kahve falında çiviyi sökmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında çiviyi sökmek gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında çiviyi sökmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında çiviye basmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret eder.

Kahve falında beton çivisi görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çivili tahta görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında paslı çiviler görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında çivili sopa görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir