AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton çivisi görmek

Kahve falında beton çivisi görmek

Kahve falında beton çivisi görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi zararlara uğrayacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında beton çivisi gördüyseniz:

  • Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında beton çivisi görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ele batan çiviyi çıkarmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında çiviyi sökmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında paslı çiviler görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işaret eder.

Kahve falında çiviye basmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çivili tahta görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Kahve falında çivili sopa görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında betondan ev yapmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir