AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına kına yakmak

Kahve falında ayaklarına kına yakmak

Kahve falında ayaklarına kına yakmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Kahve falında ayağına kına yakmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ayaklara kına yakmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayağa kına yakmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir