AnaSayfa / Genel / Kahve falında eldiven kaybetmek

Kahve falında eldiven kaybetmek

Kahve falında eldiven kaybetmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eldiven kaybetmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eldiven kaybetmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş eldiveni görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiveni görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi eldiven görmek giderileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına alamet eder.

Kahve falında yırtık eldiven görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantel eldiven görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir